maanantai 26. maaliskuuta 2012

How I can get up this morning?

Aamulla oli ihana herätä auringon paisteeseen, vaikka tuntu jotenki tosi vaikeelta nousta kun kello herätti puol kasilta. Oon aina tosi onnellinen sunnuntaina nukkumaan mennessä siitä, että seuraavana aamuna on ysiin, mutta tässä jaksossa en tiiä selviinkö aamuherätyksistä, kun nyt kasin aamuja on tullu yks lisää. Puol seiskalta ei oo oikeesti hauska herätä, vaikka tiiän, että mun kaverit joutuu heräämää aikasemminki, varsinki ku yks tulee vielä dösällä kouluun. Että mitä mä tässä valitan. : DD

Tumblr_m1gjrusaec1rrcpmuo1_400_large

Koulussa ihan jees, opet ragee välkillä ku on sisällä ja tätä rataa. En vaan oikeesti jaksais innostuu bilsasta ja jostai hiton lammikoista mitä me nyt siinä käsitellään, enkä oikeestaan fykestä, enkä kauheesti kielistä ja matikasta, mutta muuten. : )) No joo, ehkä pahin on toi bilsa.
Illalla ridaamaan, ei ollu ehkä mikään paras kenttä, mutta ainakaa ei tarttennu vapista missään -50 asteen pakkasessa, mitä nää kelit nyt oli tossa helmikuussa. Että jos on vaihtoehdot tappava pakkanen vain loska johon hukkuu päätään myöten niin loska tuhannesti ja pakkaset voi painuu Lappiin. ^^

Saatiin tänää joku mahtava idea, että mennään ens tiistaina kavereiden kanssa Ikeaan syömään ja eksymään. "Kun se on niin kiva paikka". Just näi. Mennää sinne pomppimaa sohville ja syömää hodarit ja saadaa porttikielto. ♥ Noei, mut jotain tän suuntasta.
Huomenna on onneks liikassa säbää, nii ei tartte kestää mitään "meeppäs nyt tekee se kärrynpyörä ja sit voisit hypätä tosta voltilla alas" - telinevoimistelua, koska oon niin surkee ja taipumaton telinevoimistelussa ku olla ja voi.

407729_354544567898206_100000279970960_1338098_1649529066_n_large

Mistä tulikin mieleen... (monesti alan kertoo asioita noi, vai tuntuuko vaan siltä?) että miks mulle piti tulla siitä eilisestä huh niin rankasta lenkistä jalat kipeeks, vaikka venyttelin? Mulla on nyt nilkat ja reidet sillai että portaiden kulkeminen alaspäin ei oo mitään herkkua. Toivottavasti menee ohi, koska ei oo hauska kävellä jalat jäykkinä paikasta toiseen ku joku robotti.

Mut tämmöstä. Huominen tuo sit taas jotain elämästä selviytymistä eteensä ja siitä sitte huomenna. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti