lauantai 24. maaliskuuta 2012

It´s raining outside

Toi sää tuolla ulkona on ollu koko päivän ei niin keväinen, mutta onneks sato vettä eikä lunta.
Lähettiin aamusta äitin kaa Isoon Omenaan, ja joo en oo käyny sielläkää vähään aikaan, ja totesin, että eipä kauheen iso paikka ollu. Muutama kauppa, jossa oli ehkä jotain ja sielläki valikoimat vähä ankeita.
Sain kuitenki Stadiumista punaset converset. ♥ Punanen ei ehk ollu se ihan must väri, joka oli ekana listalla, ihan jo sen takii, ku aika monilla on punaset, mut päädyin nyt niihin, ku se värivalikoima ei kauheen laaja ollu. (Tai sitte en vaa jaksanu ettii muita ku ne punaset sielt... -.-) Anyhow sain ainaki kengät, eikä tartte kulkee niissä mun rupusissa feikeissä tennareissa, jotka on aika muodottomat.

Tänää oon lähinnä tappanu aikaa koneella, siivoten ja sit syventyen tohon Smaragdiatlas kirjaan, jonka ihan randomisti lainasin viime viikolla kirjastosta, ja on tosi hyvä. Luultavasti ilta meneeki saunan jälkeen sen parissa sitte. : )) Huomenna luultavasti kuolen tylsyyteen, ku ei oikeen oo mitään tekemistä, eikä viiden tunnin dataamine putkeen oikeen innosta. Tosta tuliki mieleen, että mä en tajuu ihmisiä, jotka pystyy istuu koneella monta tuntii putkee melkei joka päivä, ku ite käyn vaa mielummi sillai korkeintaan tunnin ja sit teen jotain muuta ku silmätki jo menee ruudun tuijottamisesta. Tosin viikonloppusin jos en kato leffaa, nii sit istun koneella, mut jos on muuta tekemistä, nii ei oo ees kauheesti aikaa vaan surffailla netissä.

Sry en jaksanu ettii kuvaa tähä... ; P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti