perjantai 9. maaliskuuta 2012

Part of me

Joo otsikko on suoraan Katy Perryn uudesta biisistä, kun nyt sitä satuin kuuntelee. Mutta, musta tuntuu, että tää viikko on menny tosi nopee. Ihan hyvä silleen, koska haluun et tää jakso loppuis jo ja vois tulla ihan oikeesti kevät, eikä mitään -10 asteen pakkasia. Tällä viikolla aurinko on paistanu joka päivä, joten aamulla tuli pieni masennus, kun ulkona olikin pilvistä.
Selvisin taas jotenki sinnitellen koulupäivän läpi niin ku aina perjantaisin. : DD Olin tänää onnelline, ku löysin kirjastosta joitaki väliin jääneitä One Piecejä, joita en ollu lukenu. ^^

Yt03mdamyj02mdamyz1bdmvuaximzd05nizlptq0jmy9izliztnmmyznpsmwnta1mdumad1lruvqjmk9q0fmtszqpuforczrpujfjmw9wu9vulnfteymbt1jcm93bi5wbmcmbj1ub25llnbuzw___large-_large

Illalla katoin leffan (en muuta mun perjantai-illan perinnettä varmaa lähiaikoina) ja katoin The Last Songin. Tykkäsin tosi paljon, ja erityisesti sen takia, kun Miley Cyrus näytteli siinä. : )) Ehin lukee niitä kommentteja siitä leffasta sillä aikaa ku se leffa jossain vaiheessa lagas, ja jotkut oli kirjottanu, että "ei voinu lopettaa itkemistä" ja jotain ton suuntasta. Okei, olihan se surullinen, ku se isä kuoli ja oli nii yksinäistä ja tolleen, mutta täytyy sanoo, etten itkeny. Mulla on leffoja kattoessa semmone, että jos on just tommost draamaa siin jossai kohtaa, niin joko itken ihan sillai että en vaa voi muuta ku itkee tai sit voin itkee jos haluun, mut yhtä hyvin voin olla itkemättä. Välillä on vaan nii ihanaa itkee kattoessa jotain leffaa. : D Ainoo leffa varmaa, jota kattoessa ja sen jälkeen oon itkeny on varmaan Titanic, mut sitähä ei voi kattoo itkemättä tai ei pääse tunnelmaan.

Tumblr_m0ivxis8qe1r5iz0bo1_500_large

Nyt varmaan kuuntelen musaa ja surffailen netissä jotain randomii. Huomenna on pakko mennä harkkoihin, eikä vaan sluibailla, mutta ehkä mä selviin. En tiiä mitä teen viikonloppuna muuta, mutta tuskin mitään maailmaa mullistavaa; istun kotona ja ootan vaan parempia aikoja, jollon ehkä tapahtuu jotain jännempää ku perheviikonloppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti