maanantai 5. maaliskuuta 2012

On siel viel kylmä

Ota oikeesti nyt selvää noista kaikista sääennusteista, kun eilenki lehessä sanottiin että Etelä-Suomessa olis -11 astetta (en kato uutisia, vaan turvaudun lehtiin) ja meiän mittari oli ainaki pari astetta plussan puolella. Tänäänki piti olla -10 about ja varmaa vaa pari astetta miinusta.
Eilen kysyin äitiltä, että millanen sää tänää on, ku harkitsin jo siirtymistä shortseihin ja legginseihin (siis yhessä, en ehkä ihan pelkillä shortseilla uskalla ulos mennä...), nii heti tulee sieltä tää "joomiinusviistoistaonhirveenkylmä eli et voi laittaa kevät takkia (painotus tolla vikalla virkkeellä). Joo no jos mulle sanoo, että jotain ei saa tehä niin tietysti se pitää tehä. : DD Ihan vaan että oppii kantapään kautta ja tolleen. Ei mulle kyllä tulli yhtään kylmä, vaikka olikin kevät takki päällä, joten mulle on nyt virallisesti alkanu kevät, sanokoot ne sääennustajat mitä tahansa lopputalvesta tai muusta, kevät se on.

Cute-pig-spring-favim.com-304922_large

Koulussa oli taas aika rento päivä, ku oli vaan viis tuntii, mitä nyt parit opet auko päätään siellä, mut se nyt on aika normii. Illalla ridaamaan ja kotona läksyjen teko, ja meen nyt varmaan hörppii jotain jättikupillista tulikuumaa kaakaoo. Kaakaosta tuliki mielee, että ku oon keskustan kahvilasta ostanu kaakaoo täs talvel, nii se on aina ihan tulikuumaa, vaikka kuljetanki sitä puol kilsaa kotiin ja tolleen -20 asteen pakkasessa, mut kotona ku lämäsen sen mikroon, niin se on se kaks minaa kuuma ja sit se alkaa haalenee. Et pitääks mun ostaa joku spesiaali kaakaomukitsydeemi, vai laitanko sen termoskannuun or something? Koska oikeesti, ei kylmää/haaleeta kaakaota voi juoda, koska sen pitää olla niin kuumaa, että se kanssa on kuumaa eikä melkein. Tai sitte käy tää, että jos on liian kuumaa, nii se maku menee... No jaa... kohtahan se kesä tulee, nii ei tartte enää juoda kaakaoo. : DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti