sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Urheilua

Kuinka masentavaa taas aamusta nähä uus kerros lunta tuolla pihalla? Onneks se suli pois päivän aikana.
Aamusta ripustelin yksin kotona pyykkiä ja tein ruokaa, jonka jälkeen tsemppasin itteni lenkkipoluille. Purtsi ei oo vielä sula, joten lähin juoksemaan isoo tietä pitkin, mikä oli jossain kohti aika märkä ja loskanen, mutta muuten oli kiva sää, kun aurinko paisto ja oli lämmin. ♥ Venaan tässä vaan sitä että lumet sulaa kunnolla, ja tiet kuivuu, niin pääsee vähä muuallekki juoksemaan.

Tumblr_m1f94bqanp1qh6ozxo1_500_large

Sain iltapäivällä inspiraatiota rueta leipomaan, ja kauppareissun jälkeen (kuinka ärsyttävää on oikeesti yrittää saada semmosta hedelmämuovipussia auki, että saan margariinin ja kanamunat sinne?) tein mokkapaloja, jotka onnistu ihan jees, mitä nyt jäi keskeltä raa´aks ja jouduin heittämään osan pois. Mut semmost se on ku osaa. -.-

Tumblr_m0jc3xqz3n1rpikuoo1_500_large

Huomenna taas paluu ah niin ihanaan arkeen. Mä en tiiä mitä mun pitäis tehä näiden mun viikonloppujen kanssa, ku välillä ne alkaa tuntumaan liian raskailta. Tosin viikonloppusin saa kunnolla nukkuu, eikä tartte istuu koulussa, mutta jos tyypit on jossain ja ite istuu kotona, nii ei sekää kauheen hauskaa oo. Onneks ens viikonlopuks on tekemistä, joten sitä venaillessa. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti