sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Famous inspiration

Eksyin taas ettimään inspiraatioo pukeutumiseen julkkiksien kautta, tällä kertaa Posh24.com -sivustolta. Tässä siis kuvat + sepustukset ja muu ylimääränen. ; ))

Whitney Port street style. Aivan ihanasti yhdistetty haaleen sininen kauluspaita printtihousuihin ja onks noi nyt leopardikuviolliset kengät. Kauluspaitaa ei siis välttämättä tarvitse laittaa farkkujen kaveriks. : ))

Olivia Wilde pukeutuneena ihanaan mustavalkoraidalliseen maximekkoon. Musta tää toimii vaan niin hyvin, kun tollaseen yksinkertaseen mustavalkoteemaan yhdistetään ripaus ruskeeta söpöjen kenkien ja ihanan hapsulaukun avulla. Tumma ja maanläheinen yhdistelmä.

Tässä kokonaisuudessa tykkään tosta asusteen erottuvuudesta. Hillitty kokonaisuus ja siihen päälle tollanen kirkkaan keltanen laukku, niin ei jää varmasti huomiotta. Myös kengät tuo oman yksityiskohtasuutensa muuten yksinkertaseen asuun tolla kaksvärisyydellä, ja musta toi laukku sopii erinomaisesti valkosten housujen kanssa. Tää oli siis Kim Kardashian asukokonaisuus. ; ))

Audrina Patridge on pukeutunu kans onnistuneesti valkoisiin farkkuihin. Musta noi aurinkolasit ja kampaus täydentää tota kokonaisuutta olennaisesti. En kauheesti tykkää liilasta väristä, mutta toi tollanen tummemman liila on aika kiva ja näyttää hyvältä valkosen kanssa. 

Adrienne Bailonin asussa on revityt valkoset housut, jotka on yhdistetty sinivalkoraidalliseen kauluspaitaan ja tollasiin valkosiin kenkiin. Mä en tiiä mitä materiaalia noi on, mut ne näyttää sellaselta harsomaiselta noi päällysjutut tossa. Toi musta laukku tuo hyvin kontrastia asuun, ja aurinkolaseissa toistuu toi sininen väriteema. 

Stylisti Rachel Zoe, jonka ohjelmaa oon joskus kattonu, osaa tietysti pukea itsensä sekä lapsensa (noi on niin söpöt noi hapsukengät!!). ; )) Yksinkertanen kokomusta, josta saa helposti toimivan lisäämällä vaaleen kaulakorun, olkihatun ja aurinkolasit. Tykkään tosta vyöstä, kun se tuo hyvin ryhtiä asuun. 

Heidi Klumin keltasessa mekossa on kullanvivahteita, joita on jatkettu koruihin ja kenkiin. Kengät on ihanan hillityt ja antaa tilaa mekolle loistaa. : DD Tykkään tosta mekon kuvioinnistakin, se on söpö. ♥

Ihanaa ku nää kuvat heittelee tällai et ei tietenkää voi mennä samankokosiks kaikki. ^^ Mut näillä mennään. Cheryl Colen leopardi vai onks toi pantteri vai mikälie -kuvioinen paita sointuu hyvin perusfarkkujen ja vaaleiden teräväkärkisten korkkareiden kanssa. Tykkään eniten tässä asussa varmaan noista farkuista, ne on vaan niin täydellisen väriset, et pitäis löytyy jokaisen vaatekaapista. : D

Audrina Patridge (joka oli aikasemmin tossa ylempänä jo liilassa paidassa) on pukeutunu hopeiseen kokonaisuuteen. Musta noi vyöt on älyttömän söpöjä ja toi koko olemus säihkyy mekosta vöihin ja rannekoruihin. Tollasen säihkyvän kokonaisuuden rinnalle ei tartte muuta ku tumman ja yksinkertasen laukun.

Amber Rosen mekko toi mun mieleen ensimmäisenä jotenki sellasen atleettisen olemuksen, johtuen varmaan tosta yksiolkaimisesta yläosasta. Ihana keltanen mekko alaosan leikkauksineen, jossa on vyötäröllä tollanen ihan pienen pieni yksityiskohta ja ranteessa tollanen ohut musta rannekoru. Love it. ♥

Tossapa noita. Noi kaks vikaa oli lähinnä tollasista juhlatilaisuuksista, muut enemmän street style, mutta noita oon bongailu tuolta Posh24 sivuilta. ; )) Suosikkini tais olla toi Adrienne Bailonin asu, se oli sellanen, mistä sais aika helposti arkenakin toimivan kokonaisuuden. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti