torstai 14. kesäkuuta 2012

On the red carpet


Sain innotusta eräältä nettisivulta (josta kerron myöhemmin lisää toisessa postauksessa ; )) ) bongailla julkkisten mekkoja on the red carpet suomeksi siis punaisella matolla. Musta on hieman tylsää ettiä pelkkää mekkoa, koska musta kaikki ne korut ja laukut ja ne erinäiset vaatekappaleet tekee asusta mielenkiintosen, mutta toisaalta noissa mekoissa pystyy keskittymään enemmän yksityiskohtiin, ihaniin clutcheihin, kenkiin ja kampauksiin, joten ehkä mun mielenkiinto vielä voidaan pitää yllä. : )). Let´t star it. ; D


Diane Kruger in Jenny Packham 

Carrie Underwoodilla on aivan ihana valkonen mekko ja aivan ihana helma. ♥ Mekko näyttää mukavalta, kevyeltä ja kauniilta, mitä se luultavasti onkin. Suunnittelijaa en saanu tuolta tiedoista kaivettua.

Lily Donaldsonin ihana metsän vihree (vai onks toi liian vaalee metsän vihreeks??) olkaimeton mekko, jossa kans tollanen täydellinen helma ja vyö. Valkonen laukku tuo kontrastia ja koru täydentää yläosaa.


Diane Kruger in Jenny Packham







Nicole Kidmanilla Lanvinin punanen mekko, joka jatkaa samaa linjaa edellisten kahden mekon kanssa. Toi yläosan olkainjuttu on aika mielenkiintonen yksityiskohta, eikä tohon muuta tarviikkaan, kun rannekorun.














Diane Kruger in Jenny Packham

Kim Kardashian on verhoutunu Elie Saabin keltaseen väriläiskään, mikä mun mielestä sopii hyvin Kim Kardashianin tummiin hiuksiin. Samaa sävyä olevat hopeiset korut ja leikkaus helmassa tuo yksityiskohtia asuun.

Diane Kruger in Jenny Packham

Lindsey Wixonin päällä nähty Giambattista Vallin musta mekko herätti mielenkiinnon kaikilla noilla eri materiaaleilla ja tolla mustalla asenteellaan. Tossa on mun mielestä yhdistetty vähän kaikkea ja silti lopputulos on upea. Muuta tohon ei tartte lisätä kun yksinkertanen musta laukku.

Diane Kruger in Jenny Packham

Nina Dobrevin paljettimekko toi säihkettä tolla sinisyydellään. Sinisen mekon kanssa hopeiset kengät jalkaan ja värimaailma on valmis. Mekon on suunnitellut Elie Saab. 

Diane Kruger in Jenny Packham

Kristen Duntsin mekko on myös väriläikkä kaikkien valkosten ja mustien mekkojen joukossa. Yksinkertanen malli, johon yhdistettynä musta vyö ja pieni laukku saa mekon pääosaan. Duntsin mekko on peräisin Christian Diorilta. 

Diane Kruger in Jenny Packham

Mia Wasikowskan mekko ja koko olemus kiinnitti huomion söpöllä mekolla ja lapsenomaisella viattomuudella. Jotenki toi koko kuva jo henkii sellasta nukkekotimaisemaa ja mekon ja kenkien hempee sävy vielä korostaa sitä. Printti on aika mielenkiintonen ja kengät samaa sävyä mekon kanssa. Mekko on Pradalta.

Julianne Hough in Sally LaPointe.

Lisää printtiä nähään Issan mekossa, johon pukeutu punaselle matolle Crystal Reed. Musta toi on vaan niin söpö toi koko olemus ja toi printti ja toi mekon väri ja noi kengät ja kaikki. ♥ Tykkään tollasen söpön mekon yhdistämisestä yksinkertasiin mustiin kenkiin ja nutturaan, sekä nappikorviksiin. ; ))

Julianne Hough in Sally LaPointe.

Tän Emma Watsonin mekon näin jo jossain aiemmin, ja aattelin, että jos sen vielä kohtaan, niin se on pakko tänne laittaa. Tää Broodin mekko jatkaa tätä printtilinjaa, mutta nyt en (taas vaihteeks) kiintyny tohon mekkoon niinkään, vaan kokonaisuuteen, joka täydentää tota mekkoa loistavasti. 
Ihanat mustat korkkarit, jossa on mielenkiintoset noi solkijutut ja samaa sävyä paksut rannekorut. Tossa mekossa taas on mustan ja liilan lisäks helmaosassa vähän sinistä, joka lisää väriskaalaa.


Taas aivan ihana pinkki-ilmestys löyty tuolta ellen sivuilta, johon tällä kertaa on verhoutuneena Emma Stone. Mutta, niinkun yleensä, kiinnitin taas huomion ihan johonki muuhunkun mekkoon, nimittäin tohon huulipunaan. Se vaan tuo noita kasvoja tosi paljon esille ja täydentää tota mekkoa. 
Tässä taas huomataan, miten pinkki räikee asu kaipaa kaverikseen jotain maanläheisempää, jonka voi täyttää ruskeilla korkkareilla, mustalla laukulla ja saman sävysellä rannekorulla. Tää on Lanvinin mekko.


Mekko näyttää ehkä lähinnä paidalta, mutta toi on taas tommonen säihkyvä yksilö joka jatkaa säihkymistään kengissä ja laukuissa. Täydellinen asu Jennifer Lopezin pitkiin ruskeisiin hiuksiin. Emilio Puccin mekko.


Ja vaikka tarkotus oli ettiä mekkoja, niin on tää Amanda Seyfriedin asukin punaselta matolta. (Kuva todistaa väitteen.) Tää oli vaan niin söpö tää shortsipuku, että en voinu olla laittamatta tänne. Musta tää on ihana, kun kahta väriä yhdistelemällä, laittamalla ripaus tonne ja tänne sitä ja tänne tätä, saadaan toimiva, mielenkiintonen ja söpö kokonaisuus, joka toimii niin täydellisesti, että. ♥ 
Asua voi muutenki muokata hyvin arkielämään sopivaks vaihtamalla vaan ton materiaalin johonki käytännöllisempään. (Mun seuraava projekti!!) Joo. Että nyt mä sain taas tosi hyvän idean. : DD Ja mikä parasta, tää on H&Mltä. : DD H&M löytyy myös siis punaiselta matolta. : ))

M.I.A., Stella McCartney, and Cameron Diaz

Hailee Steinfeld on pukeutunu Pradan persikan sävyseen mekkoon, jonka materiaali tuo mun mieleen vähän verhot, mutta siitä huolimatta toi on aivan ihana. ♥ Musta toi yläosa ei toimis minkään mun alaosan kanssa, rusetti vyötäröllä lisää tyttömäisyyttä ja toi kuviointi on niin upea ja keltanensävy tuo sellasta mukavaa pirteyttä tohon, ettei mekko näytä harmaalta, vaan ihanan raikkaalta. ^^ Ohutolkaimiseen yläosaan sopii hyvin kultanen kaulaketju.

M.I.A., Stella McCartney, and Cameron Diaz

Jessica Alban mekko korostaa mielestäni ihanasti ruskeita hiuksia, ja punaset huulet tuo vähän tasapainoo tohon kultaseen kokonaisuuteen. Laukku ja korut on hillitymmät, joten mekko on pääosassa. Musta tässä on  hyvin tasapainotettu tota räiskyvää kokonaisuutta erisävyillä ja tykkään tosi paljon tosta vähän roomalaistyylisestä yläosasta ja ihanasta paksusta vyöstä. Mekko on Michael Korsin.

M.I.A., Stella McCartney, and Cameron Diaz
Kuvat. www.elle.com

Tähän loppuun löyty vielä housupukunen väripilkku, Coco Rocha, pukeutuneena Givenchyn vintageasuun. Ekana mun huomion herätti noi puolipinkit hiukset, jotka täydentää väritykseltään tota räikeetä kokonaisuutta. Housut ja jakku (jos sitä jakuks voi sanoa) on ihanan kirkkaankeltaset, ja hopeekuviointi tuo jälleen sitä yksityiskohtasuutta. Musta on ihanaa, että keltasta ja pinkkiä voi yhdistää tolla tavalla, ja varsinki ku noi sävyt sopii tosi hyvin yhteen. Lukku on hieman tummempi ja jää varjoihin kenkien kanssa, mikä antaa tilaisuuden itse asulle ja myös hiuksille loistaa. Tykkään myös tosta kenkien solkijutusta nilkasta, ton pitusiin housuihin ne on täydelliset. ♥

Anteeks et nää selitykset on välillä tämmösiä "ja tämä on tällainen ja tällainen ja väri se ja se sointuu väriin tämä ja tämä", mutta mulle tulee jotenki luonnostaa sepaa kaikkee tollasta ihmeellistä. : DD Tai sitte se menee tunne pohjalta eli viis rivii sydämiä ja "ihana!!!" -huudahduksia.
Yritin tuoda vaihtelua ettimällä erisävysiä asuja ja laittaa mukaan noita housuasujakin, ettei pelkät mekot vie kaikkee kunniaa. Ja anteeks noi kolme ekaa kuvaa teksteineen, kun ne alko sählää jotain, enkä saanu niitä enää muutettua, joten ne on nyt vähä randomeit tuolla tollai eritavalla ku muut. Mutta mutta. Lähen nyt toteuttelee mun kaikkia tuhatta ideaa ja yritän saada ne vielä järkeviks postauksiks. ; ))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti