lauantai 23. kesäkuuta 2012

Sandals of this summer

Alkukesästä tuskastuin kauppojen sandaalivalikoimaan kun missään ei meinannu olla niitä hienoja, hyviä, mukavia ja kauniita kenkiä, vaan kaikki oli sinne päin tai ei ollekaan. Sitten suunnistin Jumbon Clickiin ja oikeesti, laatu parani silmissä - ei ollu mitää H&M:n rimpulaa joka joo, on halpa mutta todennäkösesti hajoo aika nopeesti. Löysin sieltä leopardiballeriinojen lisäks ihanat ruskeet gladiaattorisandaalit ja jos rehellisiä ollaan, ennen sitä mulla ei ollu kauheen selkeetä käsitystä gladiaattorisandaaleista. : DD

Joten, keräsin tänne nyt kasan kuvia inspiroivista sandaaleista, jotka oisin halunnu kohdata siellä kaupassa ollessani. Aina ei voi voittaa.


Gladiaattorisandaalit näyttää söpöiltä shortsien ja t-paidan kanssa. ♥


Mä yritin tän kuvan avulla vähän hahmottaa sitä, miten toi varvasosa on tollain yksinkertanen ja sitten tossa nilkan kohdalla on jotain koristeita, vaikka sitten helmiä. Ruskettunutta ihoo vasten valkonen hehkuu aika kivasti, että uskon noiden erottuvan aika hyvin jos on ottanu aurinkoo. : ))


H&M:n kultaset sandaalit. Mulle on tullu viime aikoina kaamee kaipuu tollaseen kultaseen ja hopeeseen ja tietenkään en omista mitään asustetta/vaatetta kummassakaan sävyssä. 


Tää on vähän värikkäänpi versio tosta yllä olevasta, jossa oli valkosta, mutta värit sopii kesään, joten näillä kelpaa hyvin kävellä rannalla.

                                      


Siirry inkkaribuutseista inkkarisandaaleihin. : DD Nää on niin suloset. ♥


Aivan ihanat noi punotut kiilakorot sinisen kanssa. Toimii. ; DD


Mulle tulee jotenki itämainen fiilis näitten kanssa. Tykkään tosi paljon tosta ihanasta turkoosin sävystä ja noista koruista tossa edessä. Vähän väriä noiden turkoosien juttujen kanssa saa kultasilla nauhoilla vai mitä noi nyt on.


Mustat rusetit on niin söpöt! ♥ Tein vähän aikaa sitten sen yhen asupostauksen, jossa muistaakseni oli just nää sandaalit. Musta näissä kengissä on se hyvä puoli, että vaikka olis mustaa nii ei tartte olla mitenkää hirveen yksinkertasta ja tylsää vaan jollain elegantilla tavalla söpöä. 


Keltanen ei oo yhtään mun väri, mutta noi tupsukoristeet tossa varmasti sais mut ostaa noi. ♥ Like it. ^^


Toiset H&M:n kengät ja turkoosit. Toi malli on sinällään aika yksinkertanen, mutta tykkään tosta väristä ja noi narut on aika kivat kans. 


Vähän vaaleenturkoosii, sävytettyä ruskeeta ja vaaleeta leopardia - täydellinen yhdistelmä. Mulle tulee näistä turkoosi-sininen kengistä niin mieleen joku kävely meren rannalla ku aallot lyö rantaan ja palmut huojuu tuulessa ja mä elän sitä unelmaa noiden kenkien kautta selkeesti. : DD

Sellasia. Korollisia sandaaleita oli aika vähän, mutta jos mun pitäis kesäks ostaa vaan yhet sandaalit, valitsisin matalapohjaset, koska niillä on huomattavasti helpompi liikkuu rannallaki ku koroilla. Ja shortseihin on tosi helppo yhdistää tollaset "perusläpyskät" - alentava nimitys?? - ja toimii tosi hyvin. Talvella palataanki sitte takas niihi musta-harmaisiin kenkiin, joten nautitaan nyt väreistä kesäkengissä. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti