maanantai 4. kesäkuuta 2012

No voiku kiva...

Tositositosi kiva... mä tein vaivasen tunnin yhtä postausta ja ku oon lopus tallentamassa sitä nii buf se on tiessään koko saakelin postaus. Voi helvetti oikeesti. Siinä meni se motivaatio.

No, anyway, höpötän sit jotain omaani ja yritän keksii jotain vastaavaa ton tuhoutuneen tilalle.
Ihanaa muuten, tuolla alkaa jo näyttää kesältä ja tänään pysty ottaa aurinkooki. ^^ Yritin saada tätä mun viis väristä naamaa ruskettumaan yhteen väriin, mutta tulokset oli aika olemattomat. Täytyy kai vaan olla kärsivällinen ja ottaa aurinkoo...

Tällä viikolla on kaikkee tosi huippuhauskaa tiedossa, mitä nyt yleensä on ku äiti saa päättää kesäloman ohjelman. Huomenna mennään kylpylään (se onki se hauskin osuus) ja se on ihan jees. Keskiviikosta torstaihin on pakko olla mummolla ja siellä nyt ei oo koskaan mitään tekemistä. Istutaan vaan siinä pikku mökkerössä ja konettaki saa käyttää vaan puol tuntia kerrallaan. Ja nukkumaan mennään yhdeksältä ja herätys kuudelta. Se on kamalaa, mutta pakko kestää..

Perjantaina joudun jonnekki ravitsemusneuvojalle ja sen kautta lääkäriin, kiitos tän alipainoni. Oon nyt työstäny tätä "syön säännöllisesti ja terveellisesti" -ohjelmaani, saa tosin nähä mitä se täti siellä sit skitsoo perjantaina vai skitsooko ollenkaan.

Äiti lupas lähtee ostoksille lähiaikoina, joten lähinnä venaan vaan sitä, että saan uusia vaatteita ja kengät ja jotai muuta hauskaa. : DD Onneks kesällä voi olla ulkona jos on hyvä sää muutenki ku että vaan kävelis tai juoksis tai jotain muuta yhtä rankkaa ja voi vaan ottaa aurinkoo tai lukee kirjaa keinussa tai jotai. : DD (Tai olla kengänheittoo...)

Tilasin äsken H&M:ltä kesäkuvaston (olin jo maaliskuussa kelannu et tuleeks sielt mitää kesäkuvastoja mut oliha siellä) ja sit ku täytin kaikki kohat ja tolleen nii se ilmottaa et "kiitos tilauksesta, kuvasto toimitetaan sinulle heinäkuun lopulla". Joo kiva muute mut eiks kesä jo lopu sillo tyyliin? Syyskuvaston aikaha sillon jo on. Pakko venaa sinne asti sitte...

Jos mä huomiseks saisin tehtyy jonku vaateaiheisen postauksen sen edellisen tilalle, nii on seki takauma sit paikattu.

P.S Kiva ku tää ei haluu laittaa näit kuvii tänne... tosi kiva....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti