sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

swimming

Aamupäivä meni kylpylässä, ja oli jotenki tosi outoo olla missään uimahallin tapasessakaan, kun viiletän bikinit päällä yleensä vaan rannalla tai himassa jos on joku kaamee helleaalto päällä. Yritin varjella mun antivedenkestävää ripsaria ja rajauksia, mut aika turhaan, ku koko aika joku pentu räiski vettä naamaa nii ettei oikeesti rajoja. Lapset näemmä saa uida sitte niin vapautuneesti, että kanssaolijat saa tuntee sen myös naamallaan... Annettakoon se heille anteeksi.
Kuitenkin, menin pesemään jo heti aluks ripsarit poskelta pois - ja ihan totta meen ostamaan heti tilaisuuden tullen sitä veden kestävää ripsaria enkä kuvittele enää, että uimaan voi mennä ilman sitä - ja ihan hyvä niin.

 Tumblr_m5exrno5u61rua4pso1_500_large

Uinnin jälkeen mentiin hampparille, ja kotona uppouduin Vampyyripäiväkirjoihin, kun yritän lukee ton viissataa sivusen viitososan luettua, kun tuolla huoneen lattialla venaa kaks ihan mielenkiintosta kirjaa lukijaansa. Hämäävintä on se, ku jotain hyvää kirjaa lukiessa huomaa ajattelevansa jotain toista kirjaa, jonka haluis lukee. (Kuullostaa taas nii pahalta draamalta että...)

185125_478373185511631_1944145819_n_large

Illalla katoin Gossip Girliä ja nyt datailen ja varmaan alan kohta jatkaa yhtä postausta jota alottelin eilen. Mulla on joitaki ideoita postauksia varten, mutta en haluis toistaa samoja asioita tai tehä montaa eri postausta aiheesta,  jonka vois tiivistää yhteen postaukseen. Eli yritän inspiroitua vähän eriaiheista. : ))

Tumblr_m5exlaihvl1qep56go1_500_large

Huomenna - hip hei - heti aamusta puol seittemä ylös ulos ja labraa ottaa kaikenmaailman kokeita, että nähää jotai juttuja lääkärireissuu varten ja tolleen. Mä en haluis aatella sitä kesää, mikä tästä piti tulla, koska en haluu masentuu ja aatella et mun elämä on ihan perseestä ku kaikki ei mee niin ku mä oon suunnitellu, mut täytyy sanoo, et tähän kesään ei kuulunu ruokapäiväkirja, labrat ja ravitsemusterapeutti. Tosin uskon, että selviin tästä vielä ihan normipainokseks tai ainaki se lääkäri jotain sellasta lupaili perjantaina. 
Mutta mutta, sitä ehtii itkee sit taas huomenna, nyt lähen ettii pitsan ohjetta netistä. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti