perjantai 3. elokuuta 2012

TV watching

Kokosin tänne TV:stä tulevia uudempia ja hieman vanhempia ohjelmia, joita seuraan, ja joista tykkään. : )) Lähinnä nuorten ihmissuhdekriisejä, joita nyt tän ikänen lapsi yleensä kattoo. : D

Valehtelevat viettelijät




 Who is A? kuuluu kysymys Valehtelevissa viettelijöissä. Sarjan ydinhän on salaperäinen A, joka tuntuu tietävän kaikkien salaisuudet - ja salaisuuksiahan riittää. Tykkään noista näyttelijöistä, koska suurin osa on mulle aika uusia, muutamia oon nähny ennenki jossain elokuvissa/ohjelmissa, ja musta just uudet, nuoret näyttelijät tuo tällaseen sarjaan uuden tuntua.

Sarjassa on kiitettävästi käänteitä, salaperäisiä henkilöitä ja järkyttäviä tapahtumia - ja sitä ihmissuhde draamaa. Etenki toi Arian ja Mr. Fitzin suhde elää jotenki omaa elämäänsä tossa. : ))
Välillä tota dramatisointia on ehkä liikaakin, kun aina löytyy uus syyllinen Alisonin muistopaikan tuhoomiseen ja välillä tuntuu, että liian heikoin perustein laitetaan joku valokeilaan ja leimataan syylliseks isolla kysymysmerkillä.

Yks kans, mikä tuo sarjaan kiinnostavuutta, on noi persoonalliset hahmot ja niiden taustat - ja nyt puhun lähinnä päähenkilöistä. Hanna on ennen ollu lihava ja laihduttuaan päässy parempiin piireihin. Vanhemmat on eronnu ja rahahuolet painaa yksinhuoltajaäitiä, joka ei haluis myöntää muille olevansa rahaton.
Spencerillä on riitoja siskonsa kanssa, koska varastaa tahtomattaan siskonsa poikaystävät. Vanhemmat taas ovat rikkaita, ja haluavat voittaa aina - rehellisin keinoin tai sitten huijaamalla.
Emilyn isä on joku rauhanturvaaja (kai, jos oikein muistan??) ja Emilyn suuntaumuksen tuottaa yhessä jaksossa sen verran ongelmia, että häntä epäillään Alisonin murhasta.
Arialla taas on ongelmia suhteessaan ja perheessään, kun perheen isä on pettäny vaimoaan.

Ja tätä rataa.

Ja jotta tästäkään ei puuttuis tää mun peruskommentti, niin tykkään noista Lucy Hailen vaatteista noissa jaksoissa. ♥ : DD Osaa ne muutkin pukeutua, mutta Lucyn - tai Arian, miten vaan - tyyli on noussu mun suosikiks sarjassa.


Gossip Girl




Onko jotenki niin mun tapasta alkaa seuraamaan sarjaa kun viimestä tuotantokautta esitetään?? -.-
GG:ssä tosin pysyy hyvin mukana, vaikkei nyt kaikkia aiempia draamoja ookkaan nähny, tai ainaki mä oon ymmärtäny kaiken, vaikka tolta kutoskaudelta aloin vasta ohjelmaa kattomaan.

Gossip Girl on mun viikon pelastus. Musta on vaan tosi rentouttavaa kattoo kun rikkaat heiluu siellä upeissa hyväntekeväisyysjuhlissa muotisuunnittelijoiden iltapuvuissa, juo shampanjaa ja yrittää tuhota toisen elämän. Tai vähintäänki päättää, että kumpi on se oikea.
Tosi rentouttavaa on myös nähä, kun pari jaksoa tyyppi on sabotoinu muiden elämää ja se karkotetaan lopuks pois jonnekki muualle ku Upper East Sidelle.

Tässäki mun mielestä mennään joskus liianki paljon siihen, että tietty jengi alkaa toteuttaa niiden verenhimosta suunnitelmaa ja naureskelee jossain New Yorkin upeessa huoneistossa omalle nerokkuudelleen. Onko tää vaan käsikirjottajan kekseliättömyyttä, vai vaan hirmu tärkee osa koko prosessia?
No, niin tai näin, rakastan Blairin ja Serenan asuja, joka jaksossa! ♥ : ))




Mun mielestä Suomessa pyörii nyt toka tuottari, jos oikein muistan. Sarjan pointtihan on se, että on Tara, jolla on joku tauti, jonka nimeä en muista, ja sillä on sivupersoonia. Ekassa tuottarissa sillä on vaan noi kolme sivupersoonaa, tai ainaki ihan siinä alussa, mutta niitä tulee lisää sitten siinä 2. tuotantokaudessa.

Muistan kun katoin ekan jakson, ja musta se oli hirmu tylsä. Mut koska eka jakso saa aina olla tylsä, annoin ohjelmalle tilaisuuden ja joka jaksolla se vaan parani ja parani, ja musta toi mikä nyt tulee telkkarista, on ihan eri tasolla, kun aikasemmat jaksot. Nyt persoonat ei enää riehu ympäriinsä tuhoomassa Taran elämää, vaan nyt on ilmestynyt uusi henkilö kuvaan, joka uskoo Taran keksineen sivupersoonat. Silti toisinaan kuvassa näkyy kaksi Taraa; toinen on Tara ja toinen saattaa olla vaikkapa Alice.

Ja tottakai perhe on koetuksella Taran sairauden takia, tosin nykyisin, mitä oon kattonu, on kai "päätetty kestää yhdessä" tms., koska yleetöntä perhedraamaa ei oo jatkuvasti.
Hahmoista Kate on musta ihanan persoonallinen; teini, joka on kyllästynyt elämään Kansasissa, ja kokeilee vähän kaikkea. Katekin aikuistuu noiden tuottareiden aikana, mikä on musta olennainen osa mitä tahansa sarjaa. (Siis toi hahmojen kehittyminen.)

Mut jos lempihahmo pitäis sanoo, niin se olis se random maalarihemmo, joka oli siinä ykköstuottarissa, ja joka asu autotallissa ja keksi sen ihme prinsessan. : DD Se oli hauska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti