perjantai 31. elokuuta 2012

Central Park pt. 2

Nyt sitä Central Parkin kakkos osaa sit. ; ))

Käytiin siel Keskuspuiston eläintarhassa, josta mulla ei nyt mitenkää hirveesti oo kuvia, kiitos niiden erinäisten lasien ja auringonvalon joka paisto suoraa toho kameranlinssiin.
Mut tos oli semmone suurempi eläintarha, ja sit pienempi sellanen kotieläintarha.



Tää oli suunnilleen paras kuva minkä sain ku kaikki pikkulapset katto siin edes iha fiiliksis tota. : DD Toi lumileopardi teki kyl kuolemaa siel, enkä ihmettele yhtää ku oli niin tajuttoman kuuma.


Jääkarhu oli kans erittäin kuvauksellinen. Se päätti vaan maata tos ku mä tuun kameran kanssa sieltä, joten tyydyin ottamaan sit tällasen selkäkuvan. Toiki oli vähä kuollut ton turkkinsa kanssa siellä.


Oi ne pingviinit oli ihania!! Se oli onneks tosi tilava toi paikka, mis noi oli, ettei tarttennu mistään pikku rakosesta alkaa niitä tiirailee. Koska toi lasi oli kivan huurunen, tää kuvaki on sitä luokkaa et mus on selvästi ainesta mestarikuvaajaks. Noi pingviinit esiinty kauheesti tuol, ui ja hyppi ja teki kaikkee hauskaa ja yritin kuvaa jotai videoo mut siin näkyy enimmäkseen vettä ja välillä joku pyrstö. : DD Noi ehkä oon siis enemmän kateltavaks kun kuvattavaks, varsinki ku omaa tällasen kuvaustaidon ku mulla.


Taas tätä mun metsä-kaupungissa visioo...


Tuol kotieläinpihalla oli vähä samanlaista ku esim. Särkänniemen vastaavassa, mitä nyt toi oli varmaa vähä pienempi. Tuol oli vähä helpompi kuvata, ku aurinko ei porottanu suoraa silmää ja sokassu mua, ja noi eläimetki oli sillai et niit ei oltu teljetty minkää panssarin taa. 


Tän mäki tunnistin. : D



Possuja! Ja taas vois tosta valotuksesta vähä huomauttaa. Noi oli ihan söpöi noi possut. ♥


Eläinten jälkeen jatkettiin matkaa tällaseen vaatimattoman näköseen paikkaan. Tuolla noi ihmiset lammella souteli ja olis ollu ihan jees päästä iteki, mut kaikkee ei aina saa. Kuvailin siis vaan paikkoja.




Muute kiva kuva mut noi kaks tyyppii tuol vähä pilaa sen. No, olkoon se sitte mun syy. ; ))


Tuol oli joku tommonen paikka, mis ihmiset uitti jotain minipurjelaivoja. En tiiä mitä ideaa siinki on, mut kaikilla on omat harrastuksensa.




Kohdattiin siel myös yks puuma... patsas. Läppä lentää, läppä lentää... -.-




Tos oli tommone pieni näköalapaikka, mis ei käyty, koska jokaisen jalat oli aika kuolleet päivän kävelystä. Laskettii et oltiin ton puistoreissun aikana kävelty joku kaheksan tuntii putkee et pikku lenkki tuli tehtyä. 


Sit oli se John Lennonin muistopaikka, ja tos lähel oli se rakennus missä se enne asu ja minkä etee se sit ammuttii. Sellasta.

Siin tais olla ne parhaat kuvat tosta puistokäynnistä. : )) Tuol on oikeest ihan mahtavia maisemia, tekemistä, ja mikä parasta - ku kaupungissa on se +35 nii ah ku tuolla metsässä istahtaa johonki varjosalle penkille. ♥ Monet just oliki tuol puistos esim. lukemas jotai kirjaa ja tolleen. Tai no ittelle pisti silmään se, et ihmiset luki hirveesti niin ku julkisilla paikoilla, et esim. metrossaki oli joku romaani kädessä aika monella tai sit se päivän lehti. Mut kai sitä täytyy sit olla tekemistä, ku tuolha on niin hirmusen tylsää et huhhuh jos joutuu olee se kymmene minaa ilman mitää tekemistä. -.-

Mutta, varmaan viel yks postaus tulee tost matkasta ja sit luultavasti se oli siinä, riippuu miten noi kuvat nyt jakautuu. : )) 
Mut Central Park on kyl oikeest kokemisen arvonen paikka. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti