torstai 23. helmikuuta 2012

Epätoivottu tauko

En ookkaan sitten maanantain jälkeen päässy purkamaan ajatuksia tänne, koska a.) olin tiistai-iltana liian väsyny raahautuakseni koneelle b.) eilen tää koko juttu lagas niin, että menetin hermot tän kaa, joten paljon tekstiä ja erinäisiä sepustuksia on siis luvassa. ; ))



Tiistaina lähin siis heti aamusta vanhempien kaa ottamaan sitä passikuvaa. Oikeesti, oon aina luullu, että ne passikuvaajat on semmosia yrmeitä ihmisiä, mutta tää nainen, joka otti mun kuvan hymyili vaan koko aika ja oli muutenki tosi ystävällinen ja tolleen. Harmitti vähän ku olin ite vielä aamu kymmeneltä siinä mun horteessani en niin pirteä kun se nainen. Mutta joo, sain hyvän kuvan. Poliisiaseman kautta kotio (niitä papereita sun muita piti täytellä) ja kotona leivoin laskiaisen kunniaksi laskiaispullia. En oo ikinä ennen ihan alusta loppuun ite tehny tota ennen pullia, mutta hyvin onnistu, vaikka toi kolmen tunnin sessio vaatikin vähän kärsivällisyyttä. Mutta toisaalta keittiössä on ihan kiva leipoo kun samalla kuuntelee radiosta hyvää musaa ja niiden juontajien läppiä. ^^

Illalla lähettiin Helsinkiin kattomaan Jokerit vastaan Tappara lätkäpeliä, ja vaikka oon tosi pihalla kaikessa lätkään liittyvässä, niin osasin siinä pelin aikana muodostaa jonkinlaisen kuvan siitä, että Jokerit oli aika paljon parempi kun Tappara. (Näin...)
Tajusin myös, että ennen peliä ei ehkä kannata juoda puolta litraa kokista, vaikka siihen erätaukoon ei oliskaan niin hirveen pitkä aika. Ja se tunne, kun joku helkutin ukko alkaa siinä edessä laittelemaan takkia oikein kolmin kertasella huolellisuudella, kun ite olis pakko päästä vessaan, tai käppäilee mahdollisimman hitaasti joku kahvimuki kädessä siinä just tien tukkeena. -.- Mut tämmöstä se on.
Pelissä oli kivaa, vaikka se tilanne olikin aika selkee 6-2 voitto, ja tommosista tapahtumistahan ei voi mitenkään lähtee ilman muistoesineitä, joten sain sellasen kaulaliinan, jota pidin koko illan ihan vaan sen takia, kun kaikilla muillaki lapsosilla oli ties mitkä pipot ja paidat noide kaulaliinojen lisäks.
Yheksän jälkeen ajettiin vielä Heseen ja syötiin aika tyhjässä hampurilaisravintolassa ittemme ähkyyn. Kotona yritin (onnistumatta) valvoa, mutta puol kakstoista olin niin väsyny, että oli ihan pakko mennä nukkumaan.



Pitkästä aikaa tona yönä en nähny yhtään unta. Olin nukkunu jotenki tosi syvästi, ja keskiviikkona heräsin puol ykstoista ihanaan hiljasuuteen, kun pikkusisko oli mummolassa, eikä kotona huudattamassa telkkaria, ja puhumassa hirveellä volyymilla. Oikeesti, tommosia aamuja on niiin harvassa, että ihan itkettää, kun se meni niin nopeesti.
Söin aamupalaa, bongasin vanhan koulurepun vaatehuoneesta ja aloin sitä purkamaan ja tein ihmeellisiä löytöjä viime vuoden monisteiden ja kokeiden maailmasta. Kaikki tosin pääty roskikseen. Päätin olla reipas ja kävelin kirjastoon kuluttamaan aikaani. Vaikka olinki nukkunu ykstoista tuntia, niin olo oli oudon väsyny.
Kirjastossa oli päällä joku kirjastonhoitajien draama (vähä semmone saippuasarjatyylinen, mutta kyse oli jostain työjutusta kai, en saanu ihan selkoo), joka oli aika mielenkiintonen, kun aattelee, että siellä oli kyllä muitaki ihmisiä, että eiks tommoset jutut vois hoitaa siellä kahvihuoneen puolella. Mun ei kai ollu tarkotus lainata paljon, mutta joskus tulee vaan semmonen "no otetaan nyt toiki vielä" ja sain raahata täysinäistä laukkua kotiin.

Illalla haettiin pikkusisko mummolasta, ja yleensä ne vierailut toisen mummon luo on ihan kivoja, koska lähin sieltä eilenki kuuskymppiä rikkaampana. : DD Katoin myöhemmin vielä kirjastosta lainatun Harry Potter 3 (se Azkabanin vanki vai mikälie) ja vaikka mulla on se käsitys noista HP leffoista, että ne on tylsiä, eikä niistä tajuu mitään, jos ei oo lukenu kirjoja, niin musta toi oli kyllä hyvä leffa. Ehkä siinä alussa oli käytetty turhaa aikaa esim. sen hirviökirjan kuvaamiseen, mutta muuten oli hyvä. En muista tarkkaan mitä noista Harry Pottereista oon nähny, mutta muistaakseni ainaki ton kolmosen lisäks kutosen ja kai nelosenki. Yritän saada katottuu noi kaikki jossain vaiheessa.

Tänään tehtiin äitin kanssa ruokaa iltapäivällä, jonka jälkeen lähettiin mummolle, ja nyt mietin tässä, että mitä keksisin illaks ohjelmaa. Luultavasti dataamista, mangapinon lukemista tai jonku turhan leffan kattomista, aikalailla sitä samaa, mitä tää mun koko loma nyt on ollu. : DD Mut ei se mitään, välillä on ihan kiva tehä "turhiaki" asioita. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti