perjantai 17. helmikuuta 2012

Perus perjantai

Perjantaisin toi otsikointi tuottaa aina ongelmia. Luultavasti se johtuu siitä, että sillon enää ei vaan jaksa miettiin tommosia asioita, vaan lista ykkösenä on muut asiat. Tänää oli tarkotus olla kahen kaverin kanssa iltapäivä, mutta toinen ei sitte jaksanukaan olla, joten hiipparoin yksinäni kotiin ja kattelin tän viikon huippiksen nauhalta. Yleensä, kun oon kattonu jonku ohjelman nauhalta, ja meen takas siihen normi TV:seen, jään selailee kanavia ja kattoo jotain ihan pimeetä ohjelmaa, josta en tajuu mitään.
Eksyin kattomaan Rachel mikälie joku muotiblablabla lässytystä, jota oon iät ajat sitte kattonu, ku mulla oli vielä oma töllö huoneessa. Oikeesti, ne oli vaan jotenki tosi rasittavia ku "ah, Chanel ei oo vielä laittanu mulle sähköpostii!!!!" tai "siis se Christinen mekko vaatii timanttisormuksen!! oho kato, tuolla on kuuden tonnin sormus, otetaan se". -.- Ei näin... Tiiän kyl yhen tyypin, jolle toi on unelmaduuni. : DD (Terveiset sille vaan.)

Tumblr_lymw9enfhw1r98nl1o1_500_large

Tunnollisesti myös luin tänään Aamunkoita sivulle 70 asti, ja nyt on jo takanapäin se hääkohta juttu. : D Etenen huimaa vauhtia... Yritin tappaa aikaani viidestä seittemään kuuntelemalla radiohöpinää ja piirtämällä, ja nyt vaan venaan sitä, että pääsen pöllimään iskän koneen ja kattomaan jonku leffan illalla. : ))
Huomenna pitäis jaksaa raahautuu harkkoihin, saa nähä kuin moni sinne jaksaa tulla nyt kun loma alkaa. Jos en olis ollu nii paljo nyt pois tän mun vakavan "sairauden" (laiskuuden) takia pois harkoista, varmaa itekki sluibailisin ne, ja jäisin kotiin nukkumaan. Mutta täytyyhän sitä lapsen liikkua herranjumala!
No ei, rakastan liikkumista, lähtisin heti huomenna vaikka aamusta lenkille, jos tuolla ei olis lunta, mutta koris ei vaan enää yksinkertasesti tuo sitä samaa fiilistä, minkä se ennen toi. Nykysin me tehään vaan sen saman kaavan mukaan juttuja, uudet asiat ei oo "uusia asioita" ja ne tyypit siellä tappaa mut vielä joskus. En vaan jaksa kun yks roikkuu mussa koko aika, toisen huumori on ties mistä ja loput on sillai niin down et ei rajaa. Joten, heti kun vaan pystyn, luultavasti lopetan ja keksin ittelleni uuden harrastuksen, joka olis hitusen energisempi kun noi meiän harkat.

Tumblr_lzjlhezj3h1qkou6ro1_500_large

Meinasin tänää itkee, kun mummo oli soittanu mulle ja mä sitten soitin sille takasin, kun se sitte alko puhuu siitä, että "noh, tuletkos lomalla yökylään?". Olin vaa et "katotaan joo ehkäpä....". Ehkäpä ei kiitos. Tai no joo, ehkä joku kahen tunnin päivä vierailu, mut ei yökylään, tiiän et kaikki menee kaheksalta nukkumaan ja herätys on puol yheksän aamulla. Isä ja pikkusisko suunnitteli retkeä tädin luo viikonloppuna, mutta onneks mä jotenki luistan sen hienosti nii en joudu sinne. : DD Voisin oikeesti vaan makaa sängys kolme päivää ja nukkua koko sen ajan, siinä välillä vähä pelailla kännyllä ja kuunnella musaa ja sit sen kolmen päivän jälkeen viettäisin kuus täydellistä päivää kavereiden kaa ja sit maanantaina taas raahautuisin kouluun. Täydellinen loma. ♥ Mut saa nyt nähä kui käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti