maanantai 27. helmikuuta 2012

Maailmaa parantava biisi

Mulle ei maanantaiaamu herääminen oo yleensä kauheen hankalaa loman jälkeen. Muistan ku joululoman jälkeen heräsin ysiaamuna seittemältä, vaikka olis ollu viel puol tuntii aikaa nukkuu sillai iha virkeenä. Mut tänä aamuna oli niiin tajuttoman hankalaa raahata ittensä ylös kylppärii et ei rajaa. Olo oli masentunu, jalat ei liikkunu, ja pukeminen ja meikkaamine tuntu ylivoimasilta. Selvisin silti. Tosin radion suljin siinä vaiheessa, kun se alko soittaa "Mondey party..." ja tätä rataa. En ikinä opi sen biisin nimeä tai kirjottaa tiistaita englanniks, jote tohon se ny jäi. : DD Kaikki tietää mitä mä tarkotan silti.

Tumblr_lyvwsxkyt91qa578so1_500_large

Maanantaiaamuu ei ehkä piristäny se, että puhuttiin heti ekalla tunnilla musan kokeesta, ja siitä, että rumpusetin osat ja -70 luvun rock muusikot pitää ens viikoks osata ulkoo. Moi vaan, en tiiä musiikista mitään, enkä ikinä opi niitä a, d, g, h mitälie kitarankielien nimiä vai mitä oli. Onneks kouluu oli vaan viis tuntia. Kotona luin vähän terveystietoo ja rustailin läksyjä kaakaokupin ääressä, mikä vähän helpotti tätä hirveetä arkistressiä. Hirveetä ku mun elämä on niin, siis niiiin stressaavaa... -.- Must tuntuu, että tän ikäsellä on vielä aika helppoo, mut helposti alkaa pienen paineen alla valittaa kaikesta.
Illalla oli ridaus, ja oikeesti, kuinka suunnattomasti voi ärsyttää, kun mä tuun tallikamoissa iskää vastaan eteisessä, ku oon lähössä ridaa ja iskä kysyy: "ootsä menossa ratsastamaan?". No joo en oo ku muuten vaan laitoin tallitakin ja ridaussukat. Tarviin muute uudet ridaussukat, vanhat on reikäset jo varresta. Ei kyl ihme ku oon kiskonu niitä nii paljo...

Mulla on ollu toi sama kerrasto aina -15 ja nyt näissä -5 asteen pakkasissa ridaamassa, mutta silti aina vaan lämpimämmässä kelissä tuntuu kylmemmältä. Tai ei sillai tunnu mitää eroo. Kevään pitäis kai alkaa ens kuussa (kohta on maaliskuu!) joten toivottavasti noi lumetki sulaa kohta, eikä tartte aina ruinaa muilta kyytii tallille. Josta päästäänki siihe, et haluun uuden pyörän, mieluiten Jopon. ♥

381345_225490624193414_150770464998764_534011_1815675338_n_large_large

Illalla lisää kokeeseen lukemista ja vielä pitäis opetella joku ranskan keskustelu ulkoo. Viihdytin itteeni tökkimällä kaveri facessa, ku meille on muodostunu siitä joku sota tyyliin, eikä kumpikaan luovuta ennenku aika jättää toisesta ja toinen on lopullinen voittaja. Saa nähä kumpi se on.
Huomenna taas tätä selviytymistä elämästä ja kaikkee muuta yhtä hauskaa. ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti