keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Lomaa odotellessa

Olisiko pitänyt aamulla yllättyä, kun lunta tuprutti taivaan täydeltä? On tosi mukavaa kävellä kouluun, kun puolet hiuksista on naaman edessä, ja pitää lapasella yrittää huiskia niitä pois edestä, että näkee hiukan eteensä.
Oon aika onnellinen siitä, että ensi viikko on lomaa, ja sitä seuraava viikko on vika viikko kolmatta jaksoa ennen kuin jakso taas vaihtuu. Jotenkin tuntu, että kakkosjaksossa päivät ei ollu niin rasittavia, kun ykkös ja kolmosjaksossa, ja hiihtoloman jälkeen meillä alkaa sitten nelosjakso.
Koulussa meni ihan normisti, meillä oli kahella tunnilla sijaiset, en tiiä mihin kamalaan tappotautiin ne meiän oikeet opet on sairastunu. Köksän sijainen alko heti luokkaan tullessa aukoa päätään, kun laitoin muka laukun väärään paikkaan, mutta siitä eteenpäin suju ihan jees.

Tumblr_lzfy5yzwse1qkfi6ho1_500_large

Mulla on nyt ollu pari päivää silleen, että koulussa on energiaa hyppiä ja pomppia, ja sit heti kun pääsen kotiin niin on ku olis patterit otettu pois ja painettu off nappulaa, ku olo on ihan tajuttoman väsyny. Voisin vaan kaatuu puol kuolleena sänkyyn ja jäädä makaamaan siihe koko loppu illaks. Tänäänki olin taas niin väsyny, että hyvä ku jaksoin hengittämään vauvautua. Raahasin itteni ostamaan illalla peitevoidetta, kun se oli hälyttävästi lopussa (ja ostin tietysti vahingossa yhen asteen liian tummaa, mutta onneks ero edelliseen ei oo huomattava) ja kun tulin kotiin, olin vaan niin väsyny, että ei rajaa. Sit taas ku istun koneen ääreen niin tadaa, taas jaksaa. No jaa, ehkä se on vaan tää talvi. Kun aurinko paistaa siitä aamu yheksästä ilta puol viiteen, niin kotona on sitte sähkölamppujen turvin ja kurkkii ikkunasta nähdäkseen vaan pilkkopimeetä lumen peittämää aluetta.

Tiiän, että nää mun kirjotukset on tällä hetkellä vähän väsymyksestä sekaset, mutta kun loma alkaa, yritän ryhdistäytyy ja pitää itteni järjissä ees sen viikon. : DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti