sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kotoisa sunnuntai

Aamu alko kivasti sillä kun heräilin yheksältä kaikki paikat ihan kipeinä ja köhin keuhkot pihalle, niin ku olin vähä eilen illalla arvailluki. Yritin tappaa aikaa päiväkirjaa kirjottamalla, mutta puol kymmenen raahauduin keittiöön hytisten ja näyttäen kerrassaan ihastuttavalta, kun joka ikinen jalan ja käden liike sattu aika pirusti. Lopetin kärsimyksen ottamalla Buranan, ja siitä lähtien on olo ollu vaan parempaan suuntaan, nyt ei enää ees yskitä hirveesti. Joten yritän parantua täällä.
Päivällä sain aikaseks tulostettuu vähän kuvia, joita mun piti jo eilen tulostella, ja joita sitte laittelin vaatehuoneen seinään koristukseks, ku se on niin harmaan ankee.
Tänää ei oo oikeen tullu mitään fiksuu tehtyy, lähinnä kotona vaan kahden pitkähihasen ja takkatulen voimin säilytty lämpimänä. Iltapäivällä tein pannukakkua, ja ihan hyvää tuli, tosin mansikkahillo olis ollu ihan kiva, mutta kun sitä ei ollu, turvauduin omenahilloon.
Oikeesti, kuinka hankalaa on ettii jotain reseptejä netistä, kun joka ikisessä ohjeessa on puolet jotain random mausteita tai tyyliin jotain "Pirkka margariini" ja "Pirkka sitä ja tätä". Hirvee hankalaa... Tai sit lisänä jotain manteliuutetta tyyliin, että joo, meiltähän tota löytyy...

Tumblr_lyup44sryg1qfb46yo1_500_large

Huomenna ei kai enää pitäis olla -20 astetta (kuten tänään, joka on ihan tarpeeks hyvä syy pysyä sisällä koko päivän) vaan siinä -10 asteen tienoilla, joten saatan ehkä selvitä kouluun ja takas ja viel ridaamaanki. Ysin aamu, eikä läksyi, eli varmaan aikalailla rento ilta tulossa, saa nyt nähä kulutanko aikaani dataamalla vai mitä. Mut joo, eipä täs muuta. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti