sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kodin lämpöä ja kasa lunta

Otsikko varmastikin kuvailee tätä päivää hyvin. Aamulla heräilin puoli kymmenen mielessä viime yön oudot unet. Oikeesti, nään liikaa outoja unia, joista joitakin voin vieläkin hyvin muistaa, vaikka unesta olis kulunu parikin päivää. Ihan sama meenkö yheksältä vai yheltä nukkumaan, aamuyöstä unet alkaa tuntuu jo tosi oudoilta ja siks vähän pelottavilta. Mutta eiköhän se siitä.
Mulla on oikeesti joku ongelma nukkumisen suhteen. Siis nyt lomalla, kun voisin maata puoleen päivään asti, ja oikeesti nukkua, niin ei, kun minä herään uskollisesti kello 10.00, ettei vain mene päivä hukkaan. Kesälomalla tää olis ok, koska voisin hillua ulkona koko päivän, mutta hiihtolomalla kun tekeminen rajottuu tänne sisälle, niin nukkuisin mieluusti vähän pitempäänkin. Ei sitten väkisin.

Tumblr_lxe3v0vg9s1qcbwdwo1_500_large

Heti aamusta (tai siinä yhdentoista aikaan) kävi selväks, että tänään ei tästä talosta liikuta minnekään. Ja kun mut oli potkittu ulos lakasemaan kuistia (aika turha työ, kun kahen sekunnin päästä uus lumi oli jo peittäny koko kuistin uudestaan) huomasin, miks. Lunta tuli aika kivasti, ja ilmeisesti se lumen tulo ei koskaan lopu. Pienen ulkoilun jälkeen kuuntelin koneelta musaa, ja katoin pari Muumia. : DD Monesti on tehnyt mielikattoa Muumeja, mutta vasta nyt sain senki aikaseks. Koska oli vähän tylsää, kun minnekkään ei voinu lähtee ton lumipyryn takia, katoin Movie2k:sta ihan kokeilun vuoks Gossip Girlin ekan tuottarin ekan jakson. Tajusin Wikipedian suomenkielisten selostusten avulla ton jakson pointin, ja saatanpa jatkaa kattomista joskus myöhemmin. Oli nimittäin ihan hyvä. ; ))

Olin vaipua epätoivoon tylsän loman suhteen, mutta onneks iskä ja äiti järjesti tekemistä tiistaiks, siitä myöhemmin sitte. (Hehhee : D) Huomenna oon päivän kaverin kanssa ja illalla ratsastamaan, toivottavasti lunta ei tuu saman verran kun tänään, tai hautaudun sen hepan selkään. Illalla jatkoin urhoollisesti Aamunkoin lukemista, ja nyt se eka osa (se on jaettu osiin se kirja, näin btw) siitä on luettu. Sen ekan osan lopussa tunnelma meni vähän synkäks, se vaikutti paljon jotenki traagisemmalta kun ennen. Mutta joo, luin sitä silleen silmät liimattuna kirjaan pari tuntia ihan muissa maailmoissa. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti