lauantai 11. helmikuuta 2012

I didn´t do anything

Outoo, että aikansa saa kulumaan hyvin kotona tekemättä juuri mitään fiksua. Aamulla heräsin vaihteeks siihen, että köhin itteni hengiltä, söin aamupalan ja kävin suihkussa. En tänää viittiny mennä harkkoihin tän mun ihanan yskän kanssa, joten autoin äitiä tekemään ruokaa, katoin telkkaria ja lähinnä vaan olin. Yleensä en kestä tämmösiä sluibailupäiviä, jollon jännittävin aktiviteetti on roskien vienti viiden kymmenen metrin päähän, mutta kouluviikon jälkeen yksi tällainenkin päivä menee ihan mukavasti.

Tumblr_lyxxhp5xpn1r6jhspo1_500_large

Iltapäivällä leivoin ekaa kertaa mutakakkua, ja hyvää tuli. Kaupan kakkuun verrattuna ei ehkä ollu niin makeeta, koska olin laittanu suklaan sijasta siihen kaakaoo, joka ei anna kakkuun niin voimakasta makua. Ymmärrän kyllä hyvin nyt, miksi mutakakku maistuu niin makeelta - niin paljon sokeria ja rasvaa sekotettuna kaakakojauheeseen vaan on hyvää. Ja erittäin epäterveellistä.... -.- Mutta eihän sitä aina voi elää ravintoympyröiden mukaan.

Illalla käytiin saunassa, ja saunan jälkeen bongasin meidän DVD kokoelmasta joitain vanhoja leffoja, jotka olen saanut pari joulua sitten, mutten vieläkään ole katsonut. Katoin äsken Sydämen kuiskauksen, oli ihan hyvä, vaikka yleensä animea kattoessa tuntuu, että sitä tarinaa vois jotenki nopeuttaa. Tosin esim. Totoro ja Kikin lähettipalvelu on niin ihania leffoja, että niiden tunnelmaan on ihana uppoutua pidemmäksikin aikaa. ♥ Sydämen kuiskauksessa pidin ehkä eniten niistä kaupunkimaisemista, ne oli tosi hyvin piirretty. : ))

Tumblr_le3he28fe91qcra3xo1_500_large

Huomasin tänään, että ystävänpäivä on jo ensi tiistaina. Pitäis varmaan leipoo huomenna jotain, jos aikoo antaa jonkun lahjan kavereille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti