lauantai 18. helmikuuta 2012

Lauantai chillailua

Ihanaa, ulkona vaivaset pari astetta pakkasta, eikä luntakaan oo tullu hirveesti. Ei sillä, että tää mun ulkoilu rajoittuis muuhun ku harkkoihin kävelemiseen ja takasin.
Harkoissa oli ihan jees, jotenki tosi energinen olo, kun ei ollu taas vähään aikaan päässy kuluttaa kunnolla energiaansa. Onnistuin jotenki tosi hienosti saamaan pallon kaks kertaa (mua on turha syyttää, jos tyypit syöttää mua naamaan...) naamaan, ja kotona huomasin, että sain jonku mukavan nenäverenvuodon. Nyt nenä (tai se nenänvarsi siin) on aika herkkä. Eipä siinä mitään, hammasta purren vaan eteenpäin. : ))

420265_353770034643756_195442737143154_1155692_1854807841_n_large

Iltapäivällä oon vaan piirtäny ja kuunnellu musaa, kun mulle on nyt tullu joku hirvee inspis piirtämiseen. Toteutan siis itseäni näin loman kunniaksi taiteilemalla jotain epämääräisiä taideteoksia, jotka muistuttaa lumihirviöitä. -.-
Tänään tajusin, että laskiaispullakin voi olla pahaa. Siis oikeesti, oon aina syöny vaan semmosia täydellisen ihanaisia kermavaahdolla ja mansikkahillolla kuorrutettuja, pehmosia laskiaispullia, ja tänään ku ruuan jälkeen löysin jääkaapista puolikkaan laskiaispulla, ja maistoin sitä, tajusin, että se pulla ei ollu lähelläkään oikeeta laskiaispullaa. (Söin sen silti.) Se maistu jotenki tosi oudolle (varmaan johtu jostain mantelimössöstä, älkää ihmiset tunkeko sitä laskiaispulliinne) ja täytteenä oli kermavaahdon lisäks omenahilloo. Ei näin ihmiset, ei näin.

Huominen on vielä arvotus, mutta olis ihan jees lähtee vaikka leffaan tai jonnekki. Tai luistelemaan.
Jotenki outoo, kun huomenna ei tartte alkaa vääntää mitään tajutonta läksypinoo ja huolehtii seuraavan kouluviikon jutuista sun muusta tylsästä, vaan voi valvoo vaik aamuun asti jos siltä tuntuu, kattoo leffoja ja olla kavereiden kanssa ilman sen suurempia huolia. Lomissa se hankalin vaihe on varmaan kouluun palaaminen, ainaki kesäloman jälkeen se on ihan ylittämätön este. Tämmöset viikon lomat ei niinkään stressaa, mut heti kun kesälomasta on kulunu viikko tai kaks, alan hermoilee, että "ei herrajumala, kohta alkaa taas koulu". Voin sanoo, että toi stressi on monena kesänä ylettyny mun uniinkin asti, mutta aina siitä on selvitty. Mut eletään nyt vielä tässä helmikuussa ja katotaan niitä kesäjuttuja sitte myöhemmin. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti