perjantai 3. helmikuuta 2012

F like Friday

Perjantai jälleen. Miks aina perjantai-iltasin olo on semmonen, et tekis mieli päästä riehuu jonnekki ja purkaa energiaa, ku just sillo olis aikaa vaa maata kotona ja syödä mässyy? Njaa... en tiiä.Päivä alko mukavasti pikku kävelylenkillä kouluun lumisateessa. Laitoin tänään jopa kaulaliinan, kun toi eilisen pakkanen alko tuntuu jo vähä turhan kylmältä ilman sitä.
Luonnollisesti neljä ekaa tuntia koulussa oli kärsimystä, ja kaks vikaa sit enemmä kun kärsimystä. Perjantai koulupäivät vaan on kärsimystä.
Koulussa oli kai saatu lämppärit kuntoo, ku ilma oli jotenki lämpimämpi ku edellisenä päivänä, ja onneks saatiin olla välkät sisällä, eikä tarttennu mennä sinne lumituiskuu itteensä tapattamaa.
Päivä meni luonnollisesti ympäriinsä haahuillessa, kun ei oikein ollu innostusta jutella ihmisten kanssa kauheesti. : D (Joo, olen erittäin puhelias ihminen, mut meiän luokkalaisten läpät ei ehkä oo aina semmosii, jotka mua naurattaa...)
Koulun jälkeen kävin ostaa donitsin, ja olin jotenki aikasemmi aatellu, että ku sunnuntaina on Runebergin (oon oppinu kirjottaa sen nimen) päivä, nii leipoisin Runebergin torttui, mutta en sitte jaksanu ku vaati aika paljo vaivaa.

Tumblr_lunkpcgxxv1qh45rso1_500_large
Joten siirryin telkkarin ääreen, mutustin donitsin kaakaon kera, ja katoin kahet huippikset, kun yritän kirii tota mun jäätävää tallennuskokoelmaa tuolta boksista pois, ennen ku se paisuu ihan mahottomaks. (Tai sitte se vaan on jo.)
Olin reippaalla päällä ja päätin vähän vähentää läksypinoa tekemällä pari monistetta alta pois, ja kuuntelin siinä samalla musaa ja tolleen. Illalla iskä kävi kaupassa, ja haki sitte ruuan lisäks niitä Runebergintorttuja, joten on sekin kiintiö nyt tullu täyteen. Ja joo, aion tänään/huomenna lukea sen Epäilyksen, en oikeestaan tajuu miks jätin sen kesken taas, vaikka mulla oli siinä enää about 20 sivuu. : D Toisaalta en jaksa huomenna enne harkkoja raahautuu minnekkää köpösee kirjastoon, joten säästelen tota nykystä kirjaa nyt, ja sit maanantaina meen koulun jälkeen hakee sen Aamunkoin, jota luen varmaan seuraavan kuukauden ajan hyvässä lykyssä. Tosin kaveri, joka on lukenu noi kaikki Twilightit, sano, että Aamunkoi on paras, että saattaa olla että uppoudun siihe sitte täysin. Muutenki venaan sitä, että se Bella muuttuu vampyyriks jne. ; ))

Illalla säädettiin pikkusiskon kanssa tän iskän koneen kanssa, jolla nyt kirjottelen täällä, ku yritettiin saada Kunfu Pandat toimimaan, mutta yllätys ne lagas joka toinen sekunti niin, että luovutettii sitte ja kirottiin tää kone ja nettiyhteys ja se leffa jonnekki mitä en nyt tähän kirjota. Ja vielä suurempi suprise, kun päätin vihdoin kattoo sen Step Up 3, joka mun on pitäny kattoo jo vähän aikaa, nii hyvin toimi joo. Step Up oli ihan jees, välil tuntu et oli hankala keskittyy siihe, ku oli sillai et "ok, noi eroo nyt mut sit toi vähä itkee ja pyytää anteeks ja sit ne palaa takas yhtee ja sit noi samal vähä tanssii ja voittaa ton kisan jne jne". Hyvä leffa, mut tosi ennalta-arvattava. Mut noi tanssijat oli iso plussa, ne oli tosi taitavii. (Ainaki tämmöse amatöörin silmää.)

Tumblr_lyramjmgsk1r5fei6o1_500_large
Mut tämmöst tänää, huomen yritän raahautuu harkkoihi, ja jotai muuta jännää. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti