keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Colorful hair of celebrities

Joillakin julkkiksilla on hiusten väri vaihdellu turkoosista liilaan ja siitä siniseen ja pinkkiin ja ainaki mitä oon lukenu netistä, niin ainakaan Nicki Minaj tuskin on se ykkönen, jolta kannattaa ottaa mallia hiustenvärjäys operaatiossa. Ihan ok, jos joku tykkää sen hiustyyleistä, mutta mun makuun ne on vähän liian outoja. : ))

Katy Perry Celebrity Hair Style 2012 333x530 Katy Perry Celebrity Hair Style 2012katy perry blue hair real









Katy Perryn hiushistoriaan mahtuu varmasti vielä paljon enemmänki kun nää, mutta uusimmat mun mielestä on noi liilat hiukset, jonka väriset on nykysin kai Kelly Osbournellakin, vähän haaleemmat tosin. Nää kai ja ehkä perustuu siihen, miten nopeesti noi värit ja tyylit muuttuu hiuksissa vähän itse kullakin, joten en haluu mennä vannottaa ihmisille mitään yhtä totuutta, jos se ei totuus ookkaan. : )

















































Jos Katy Perry on kokeillu jo kaikkea, niin on Nicki Minaj ainaki yhtä paljon ja enemmänki. Ton ekan kuvan hiusdippailu ei välttämättä oo ihan se kaikkien unelma kampaus, ja ehkä kirkkaan vihree pää saattaa herättää vähän kummaksuvia katseita, mutta musta tossa tokavikassa kuvassa olevat hiukset sopii tosi hyvin Nickille. Pinkitki on aika kivat ja ne blondit, joita en nyt tönne laittanu, on myös ihan jees. Kyllä Nicki Minajilta ihan hyviäkin kampauksia löytyy vaikkei ne oliskaan sellaset kauheen arkisenkätevät ja simppelit.







Lady Gagan tyyli on vähän kyseenalaista: toiset tykkää, toiset ei ymmärrä sitä yhtään. Luin jostain lehestä, että Lady Gagalle sen kaikki nää oudoimmatkin asut on taidetta ja vaikka se pukeutuis vaan pelkkiin sukkiksiin, se purkais sillä vaan luovuuttaan. Kai kaikki suuret taiteilijat sitten on niin taiteellisia, ettei niitä voi tavallinen ihminen ymmärtää. Tai no kuka ymmärtää jotain suurta modernia maalausta, johon on läiskitty pari tippaa eriväristä maalia ja perään laitettu teoksen nimi "tuska"? Ei kai kukaan...? Musta on hienoo, että on olemassa julkisuudessa ihmisiä, joilla on noin vahva persoonallinen tyyli ja joka innottaa monia, mutta jos joku pukeutuu pelkkään eläimen lihaan niin... öööh...




Kelly Osbournen uus hiusväri näyttää tältä. Musta toi sopii tolle. : D














Jessie J tykkää värjätä latvat jos jonkiväriseks, pinkistä punaseen ja liilasta vaaleenruskeeseen. En kyl oo varma onks noi pidennykset, mut tykkään tosta ideasta. : ))

Musta Katy Perry onnistuu aina luomaan hyvän lookin noiden eriväristen hiustensa ympärille, ja siks ainaki nous mun suosikiks, toisena varmaan sit Jessie J, koska tykkään tosta latvavärjäyksestä. : DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti