keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Hairstyles: ponytail

Löysin aivan ihanan kampauksen Hayden Panettiereltä, jossa on tosi söpö ponnari ja sain siitä inspistä koota ponnarikampauksia tänne. : )) Mut ekana toi Hydenin ponnari. ; ))

style curly ponytail Curly Ponytail Hairstyles for Women


Rakastan tollasta tiukkaa yläponnaria, joka on tavallaan "kiinnitetty hiuksilla" miten se nyt sitte onkaan tehty. Luultavasti yli jääneet hiukset on kierretty ton lenksun ympärille?

 

Jennifer Anistonin kampaus sopii hyvin juhlatilaisuuksiin. Tosta tuliki mieleen, et ku kerran katoin jotain vanhaa huippiskautta, niin siinä niillä oli joku tapakoulutus (millon viimeks niillä oikeesti on ollu mitään käytöskouluja??), nii siinä joku mummeli selitti, että hiukset pitäis olla aina kiinni esim. jollain juhlavalla illallisella ja muutenkin syödessä. Tosi loogista ja oon samaa mieltä, joten poninhäntäkampaus/nuttura on tosi hyvä vaihtoehto ruokailutilaisuuksiin, jos ei haluu syödä omia hiuksiaan.


Taylor Swiftillä on ihana one side -ponnari ja kampaus näyttää muutenkin kuohkeelta. Onnistuispa munki ponnarit tolleen...


Heather Morrisilla on etuhiukset laitettu tollain vähän sivuun ja kuohkeesti.


Tupeeratut takahiukset ja sivuotsis toimii hyvin ponnarin kanssa. : ))

Jessica Biel Ponytail Hairstyle

Tykkään eniten ite tästä Jessica Bielin sotkusesta ponnarista ja noista lainehtivista otsahiuksista. Kampaus on aika simppeli, mutta sopii silti arkeen kun juhlaan ja näyttää silti tosi söpöltä. : ))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti