sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Inspiration by Blake Lively

Tein aikasemmin tällasen samanlaisen postauksen Keira Knightleystä, ja nyt kokosin kuvia Blake Livelyn asukokonaisuuksista. Nää monet on sellasii mekko + kengät tyylisiä, vaikka yritinki löytää enemmän street style -kokonaisuuksia, mutta näillä mennään. 

Mä en oo kattonu kauheesti tota kutoskautta (eiks nyt pyöri kutos kausi) ennen Gossip Girliä, joten ne näyttelijätkin oli aika randomeita mulle. Ja joskus pari vuotta sitten olin ihan pihalla lähes kaikista julkkiksista, joten en oo kauheesti tutustunu siihen, että kuka näyttelee sitä ja kuka tätä.

Varmaan tosi pinnallista kattoo Gossip Girliä, mut se on hyvä ohjelma. : DD Ja pystyykö oikeesti noi Serena ja Blair (Blake Lively ja Leigton Meester) koskaan epäonnistuu pukeutumisessa? Ei varmaan.

Luin jostain lehestä Blake Livelystä yhen jutun ja ilmeisesti se ei epäonnistu pukeutumisen lisäks missään muussakaan, koska sen perusteella mitä luin, sillä on lähes täydellinen elämä. Mä en tiiä onks se sen takia noussu jonkinlaiseks "esikuvaks" tms. mutta ainaki pukeutumisella se on vaikuttanu osaltaan asiaan. : ))

Blake Lively in a leather tangerine Gucci dress.

Blaken tyylissä tykkään eri asioista, kun esim. just Keira Knightleyn tyylissä. Keiralla on aika tumma ja minimaalinen tyyli, Blakella on enemmän säihkettä ja glamouria, ainaki niissä punasten mattojen mekoissa.
Blake onnistuu aina saamaan sävyt kohilleen ja sopimaan toisiinsa, ja esim. just kengissä tykkään siit ettei ne oo aina ne perusmustat, vaan monesti astetta tummempaa tai vaaleempaa väriä, kun muu asu.

Tossa oranssissa mekossa tykkään just siitä, miten noi pilkulliset kengät sointuu tosi hyvin mekon kanssa, ja ne näyttää siltä kun toi mekko ja kengät ois luodut yhteen.

Those shoes are so fashion! We love how Blake Lively matches the shoes with the rest of the outfit, just like the true fashionista she is!

Tässä just on tää kenkäjuttu mistä selitin ylempänä. : DD

We love this color, Blake!

Toinen juttu sävyjen lisäks on se, miten Blake yhdistää noita eri printtejä ja kuvioita toisiinsa. Yhessä Gossip Girlissä Blakella oli sellanen hame-paita yhdistelmä, mut en löytäny siitä kuvaa mistään, joten antaa tän kuvan nyt kertoa meille miten Blake Lively yhdistelee eri printtekä toisiinsa. (ellei toi oo mekko)



Söpö mekko ja leopardikengät. ♥

Or Blake Lively?


Trendsetter Blake Lively on the set of Gossip Girl

Ja koska tää kone taas tekee jotain omiaan, niin kirjotan tosta punasesta jakkupuvusta tänne. Must se on ihanan yksinkertanen, mutta samalla tyylikäs ja värikäs ja ei oikeestaan kaipaakaan juurikaan mitään tossa tilanteessa. Noi vähän yksityiskohtasemmat kengät takaa sen, ettei asu oo tylsä pelkillä mustilla avokkailla.

Tosta asusta, missä on noi siniset housut, olisin halunnu vähän paremman kuvan, mutten löytäny. Tää asu oli jossain kutos kauden Gossip Girl jaksossa, ja musta tää on ihanaa vaihtelua kaikille mekoille ja hameille. Tässäki on tyyliä ja toi jakku on aika erikoinen, mut tuo ryhtiä asuun. Laukku on just hyvän kokonen, eikä vie kaikkee huomioo pois tosta muutenki säihkyvästä asusta.

Blake Lively's Boutique Opening - Love it or Hate it?

Tällasen kokonaisuuden vois helposti luoda ihan omasta vaatekaapista. Joku kauluspaita päälle, hame + vyö ja nilkkurit - ready to go. (Aion kokeilla tätä kyl.. : DD) Tykkään just tollasista asuista, jossa on käytetty peruskauluspaitaa ja se saadaan eri vaatteiden kanssa näyttämään tyylikkäältä, eikä "pelkältä kauluspaidalta".
Ja toi vyö takaa kaikki yksityiskohdat tohon asuun.



Blakella on näkyny muutama erilainen tän tyylinen mekko ja must ne sopii sille. Toi printti on ihana ja toi helma tollanen hulmuava. Mustavalkoseen printtiin tuo piristystä toi vaaleensininen, ja kengät taas sointuu koko asuun.

Näitä kuvia oli aika hankala löytää kun tuolla Posh24 -sivuilla seikkailin ja vaikka tykkäänki tosi paljon myös näistä, niin vielä enemmän tykkään niistä asuista, mitä näkyy GG:n jaksoissa. Tietysti en tiiä saaks se ite valita vaatteet vai päättääks joku sen puolesta, mutta hienoja ne on silti. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti