torstai 5. heinäkuuta 2012

Inspiration by Keira Knightley

Kirjotin jossain aiemmassa postauksessa, että yritin löytää julkisuudesta inspiroivia pukeutujia ja mainisin jo silloin pari. Löysin tänään Posh24 -sivulta kuvan Keira Knightleyn asukuvan ja sain inspiraatiota koota vähän enemmänkin Keiran asukuvia yhteen, joista ite tykkään. Mut tässä eka kuva, johon tänään törmäsin. : ))


Kuvailisin Keiran tyyliä näiden kuvien perusteella aika simppeliks, minimaaliseks ja etenki tossa alapuolella olevassa kuvassa romanttiseks. Mun tyylitietämys on tosi vähäistä, mutta jos noi sanat antais vähän suuntaa. Ei siis kimalletta, neonvärejä, eikä räiskyviä kampauksia, mutta jotain maanläheisrä ja samastuttavaa. Siks tykkään Keiran tyylistä - siitä on aika helppo ottaa vinkkejä omaan arkipukeutumiseen. Tässä kuvassa noi housut on musta ne must, ne on tosi söpöt. ♥ Tykkään tosta vähän poikamaisesta tyylistä, joka saadaan noilla kengillä luotua. Vyö korostaa hyvin vartaloa ja noiden kenkien väriä. : )) Like it. ♥

Kiera Knightley At Seeking A Friend Premiere!

Tää kuva edustaa nyt sitä romanttista tyyliä, mikä Keiralla on. Toi mekko ei yksistään ainakaan mussa herätä suuria rakkauden tunteita, mutta Keiran päällä se yksinkertasesti vaan toimii tosi hyvin. Ihana nude kokonaisuus kenkiä myöten ja tykkään kans tosi paljon noista hiuksista ja tosta pannasta erityisesti. : ))


Vähän talviluukkia tähän väliin, vaikkei kukaan talvea haluu muistellakaan. Haluun sit kans tollasen leopardihuivin talveks... : )) Musta tää asu on ihanan simppeli, vaikkei ookkaan sellanen punasten mattojen säihkyvä, muotisuunnittelijoiden luoma kokonaisuus, vaan sellanen asu, jonka ite vois hyvin laittaa vaikka kouluun tai kaupungille sitte ku takkikelit taas tulee. Tummat värit toimii tosi hyvin ja raikkautta saa aina laittamalla vähän pirteemmän paidan, kaulahuivin tai laukun. ; )

Both Keira and her boyfriend Rupert Friend have great style! What a stylish pair!

Jos vertaa useimpiin muihin julkkiksiin ja niiden pukeutumiseen, niin Keiran tyyli on tosi yksinkertanen, mutta myös toimiva. Otin tän kuvan, koska tässä oli vähän enemmän väriä ja koska rakastuin tohon hattuun. : DD Ku etin näitä kuvia tuolta Posh24.com:ista, huomasin, että Keiralla on ties mitä erilaisia hattuja, pipoja ja myssyjä joka asuun, ja musta ne on tosi söpöjä. Tässäki asussa hattu tuo täydennystä kokonaisuuteen. Tässäkin asussa on käytetty vaan kolmea väriä + ruutua ja kokonaisuus toimii tosi hyvin. : ))

Rocking the short shorts!

Vaikkei Keiran tyyli ookkaan se "mun tyyli", voisin hyvin soveltaa tota ihan normiarkeen laittamalla ison neuleen farkkushortsien ja legginsien kanssa. Täytyy ensin ostaa vaan se neule...

Staying stylish in the rain!

Aina tyylikkäänä, säässä kun säässä. Jos mä näyttäisin sateessa noin tyylikkäältä ja jos mulla olis aina hattu mukana kun satais nii joo... ihan jees. Tykkään noista kaulakoruista, ne tuo oman säihkeensä muuten aika tummaan asuun.

She has a fantastic collection of trench coats!

Tyylikäs, mutta ei liian virallinen asu. Toi toppi näyttää tosi rennolta ja on hyvä valinta jos ei haluu sitä perus kokomustaa tai sitte mustavalkosta yhdistelmää. Takki on aivan ihana, tarviin selkeesti ittelleni jonku samanlaisen. Oikeestaan tarvisin ehkä jonkun jakun, sillä saa hyvin ryhtiä vähän rennompaanki asuun. : ))

Another lovely scarf!

Taas tällanen ihanan rento asu, joka näyttää sellaselta, johon on mukava kääriytyä loppusyksystä ku kipasee kaupassa. Tässä asussa rakasran tota neule-huivi-nuttura yhdistelmää, varmasti tosi käytännöllinen sitte syksyllä. Samettihousut ei ehkä oo just mun makuun, mutta ainaha tohon voi vetästä niiden tilalle jotku lökärit.

Keira Knightley Has Found Her True Element!

Vähän merimieshenkinen yläosa yhdistettynä mustaan ja beigeen vyöhön. Tykkään noista pienistä väriyksityiskohdista, joita tossa asussa on ja toi takki on tosi söpö. ♥

Sienna was her usual bubbly self!

Lopuks vielä tällanen vähän juhlavampi kokonaisuus, valkonen housupuku yhdistettynä istuvaan jakkuun. Tässäkin värit on perus musta ja valkonen, mutta kokonaisuus toimii hyvin, kun jakku on kirjailtu (ainaki näyttää siltä), ja valkosen housupuvun yläosassa on nappeja. Tykkään tosta pääntiestä, se luo jakulle tyylikkäät linjat. : )) Voi vaan arvailla onko kengät sitte mustat. ; ))

Tällasia. Teen ehkä parista muustaki julkkiksesta samantyylisen (eri tyyliä edustavia tietysti) tai ainaki haluisin koota joitaki asukuvia tietyistä julkkiksista. ; ))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti